Artmoney for sale

Pages

Sold artmoney

Tylstrup
Denmark
Tel: +45 41825022
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

ChildrensBibleArt arbejder ud fra den grundholdning, at børns kreativitet er berigende. Både for børn og voksne!  Og berigende i flere betydninger.

Grundtanken er at lade børn illustrere bibelske beretninger. De unikke og smukke illustrationer er "artmoney", som sælges gennem denne hjemmeside samt på udstillinger og ved arrangementer.  På kunstværkets bagside kan man se navn, alder og nationalitet på kunstneren, og man kan se, hvilke bibelsk beretning, der har inspireret til kunstværket. Desuden vil der så vidt muligt være en forklaring fra barnet på, hvilke tanker der ligger bag kunstværket.

Overskuddet ved salget bruges til at hjælpe og udfolde børns kreativitet i lande, hvor der er både mindre råd til den slags aktiviteter, men også ofte ringe syn for børn kreativitet og udtryksevner. Hjælpen kan fx være ved at sponsorere farver og papir, lige som synliggørelsen i sig selv også kan være en motiverende hjælp. 

ChildrensBibleArt er opstået som en vision hos pensioneret lærer og diakon Holger Madsen. Holger har delt visionen med Lærernes Missions Forening (LMF), som nu driver ChildrensBibleArt. LMF er en almennyttig forening i Danmark, som har til formål at samle medlemmerne til bøn og arbejde for kristen mission. LMF er godkendt af myndighederne til at modtage gaver, som giveren får skattefradrag for, LMFs indsamlingsvirksomhed er godkendt af Indsamlingsnævnet, og LMF er medlem af ISOBRO.