Denmark
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

 

 

Jeg er født ind i en kunstnerisk familie og er, bogstavelig talt, vokset op med en klump ler i den ene hånd og farver i den anden. Jeg betegner derfor mig selv som autodidakt ord- og billedmager.

Kreativitet har derfor også været en stor del af mit liv, og jeg har igennem det meste af mit liv beskæftiget mig med kreativitet på flere forskellige planer, men selve billedudfoldelsen tog for alvor først fat i begyndelsen af 2019.

I dag bruger jeg min kreativitet som en kanalisering for intuitive indtryk og udtryk, tanker, følelser og stemninger. Sådan har det ikke altid været. Tidligere var jeg meget usikker og selvkritisk. I dag oplever jeg en komfort og skarphed på det udtryk, der vil ud i ord eller billedformat.

Jeg har altid været fascineret af collager, deres udtryk og dybder, og arbejder derfor primært med mit kreative udtryk i papircollage, men jeg bruger også meget tid på at dykke ned i andre eksperimenterende udtryk, ud fra forskellige arbejdsmetoder, og fascineres gang på gang af de abstrakte og organiske udtryk, der opstår, når materialerne selv får lov til at arbejde uden min egentlige indblanding. Af sådanne eksperimenter kan bl.a. nævnes bladguld og ætsning samt div. arbejdsmetoder med akrylfarver, alcohol ink processer m.m.

Når jeg ikke kreerer Artmoney, arbejder jeg med collager i større formater på papir, lærred, træikoner og æsker m.m.