A5Y-Dorthe Gram's picture
Greve
Denmark
Tel: +45 61150703
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Leg, fantasi og god energi er nogle af de nøgleord der beskriver den kunst Dorthe Gram udfører:

"Jeg maler mest malerier med masser af farver og power

Det har altid været nemt for mig at være kreativ og i mine unge år, da det store spørgsmål var ”hvad vil du være”, uddannede jeg mig til blomsterdekoratør mens jeg løb på konkurrence niveau (gør det stadig).

Jobbet som blomsterdekoratør har givet mig en stor faglig viden om farver, former og sammen- sætninger, som jeg i stor stil bruger i malerierne. Jeg synes det er spændende at lave mange lag i malerierne som giver beskuren mulighed for at gå på opdagelse og bruge fantasien.

Siden 2005 har jeg haft mit firma A5Y hvor jeg hjælper mennesker med at have mere glæde og handlekraft i deres liv og arbejdes liv. -Kroppen, kunsten og den mentalebevægelse bliver brugt som redskaber til at skabe resultaterne.

Her er lidt om hvad kunderne siger om billedkunsten:

 "-Jeg er vild med de mange farver og føler, at de signalerer god energi og livsglæde. Nogle af billederne er også lidt ”fjollede” og det er skønt at vi stadig kan finde vores ”indre barn” . I firmaet viser de bla. at der også er plads til andet end arbejde og at vi synes det betyder meget at man har det godt i hverdagen". Mette Linde.

"Dorthe Gram's malerier i glade farver pynter rigtig meget og liver op på vores kontor. Jeg selv bliver i godt humør af at se på malerierne, og de skaber en god atmosfære. Gæster i huset bemærker at vi har rigtig kunst på væggene, og de vil umiddelbart få den opfattelse, at virksomheden gør noget for at skabe et godt arbejdsmiljø".Christa Holm.
Botved

Læs mere og se malerier på www.a5y.dk

Følg med på facebook https://www.facebook.com/a5ydorthegram og/eller https://www.facebook.com/runandyogaretreats