Carsten Islington's picture
Ringsted
Denmark
Tel: +45 61603070
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

quid pro quo

Kære Venner.  Der er tegninger til salg det er dem som du ser under artmoney collection.  Min paypal kontot virker ikke, men brug gerne mobilpay på 61603070  det er mit nummer.  eller skriv en mail på carsten@islington.dk  og husk adresse. hvis jeg skla sende tegning til dig

 eg lever af at være Storyteller gjort det i små 30 år. Utroligt dårligt ang økonomi, men vidunderligt som mit virke og gøren. Jeg har aldrig fået støtte af nogle slags. Hvis jeg skulle gøre noget for at få støtte. så vil jeg ikke bare bede om det. Men Quid Pro Quo ( noget for noget ) så vil det være okay Derfor disse Små tegninger som nu er registret som Artmoney.

Artmoney er en global, alternativ valuta lavet af original kunst. Kunstnere laver deres egne penge. Flere og flere butikker og virksomheder  accepterer artmoney som betaling. Kunstsamlere køber artmoney som original kunst til en god pris. Velkommen til en verden af innovation og ægte, menneskelige relationer gennem kreativitet!

Ideen med artmoney er, at kunstnere producerer en håndlavet valuta, som kan bruges i almindelige butikker.

At bytte kunst for varer og ydelser er så gammelt som menneskeheden, og kunst er annerkendt som værdifuldt af folk fra alle kulturer. Artmoney introducerer et system, som standardiserer format og værdi for at gøre handel nemt, sjovt og smukt.

Artmoney måler 12x18 cm og holder en fast kurs på kr. 200. Dette gælder alle kunstnere fra alle sociale baggrunde fra alle lande. Når det handler om Artmoney er alle mennesker lige meget værd.

Jeg vil nu jævnligt ligge Artmoney til salg på www.artmoney.org og her kan du læse mere om Artmoney. Det vil være en kæmpehjælp at få støtte, hvis du kan lide en af mine tegninger, som jeg fra nu af vil ligge op. 

Der er også folk som spørg om jeg vil tegne noget speicelt, og det gør jeg gerne ring hvis du vil have en tegning af dit motiv.  Husk

tusind tak. kærlig hilsen Carsten