Dina Amholt's picture
Holmegaard
Denmark
Tel: +45 55563210
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Farvernes drivkraft

Min evige fascination af farver er drivkraften i alle de måder, som jeg arbejder med min kunst på.

Som multikunstner kender jeg ikke til begrænsningens kunst. Når jeg udforsker de forskellige materialer og teknikker, så får jeg en helt speciel farveoplevelse ud af det. En oplevelse jeg til stadighed ønsker at gengive i min kunst.

Jeg er uddannet som designer i 1991 fra Danmarks Designeskole i København. Jeg har arbejdet med vævning, silkemaling, patchwork mm. før jeg endte, hvor jeg er nu - med maleri, glas og smykker. Den røde tråd gennem alle min forskellige arbejdsområder er farvernes samspil og tyngde. Farveoplevelserne er berigende for mig – og forhåbentlig også for dem, der køber min kunst.

Kunst-arter

Malerierne er tit et mix af forskellige medier som akryl, collage, flydende akvarel, Encaustic voksmaling, decoupage osv. Jeg arbejder både på lærreder, kraftige akvarelpapirer og specielmaterialer.

Glasprodukterne er lavet i ovnformet koldt glas. Jeg anvender primært Bullseye glas, fordi jeg syntes, det er den glastype, der giver det flotteste farvespil.

Smykkerne laver jeg primært i importerede glasperler og halvædelstene tilsat lidt metal og andet. Har også glas smykker som ørenringe, vedhæng, brocher osv.

Galleri

Jeg har mit eget galleri i Toksværd, som jeg åbnede i juni 2009. Åbningstiderne er primært onsdage 12-18 og efter aftale til et uforpligtende besøg. I sommerhalvåret holdes åbnes hver anden weekend. jek dog altid min Facebookside for ændringer. Jeg kan være på udstillinger, markeder, arrangementer mm. de dage jeg normalt holder åbent. Jeg holder også arrangementer som åbent hus mm. Følg med på FB: Dina Amholts aktiviteter.

  • Jeg deltager årligt i Åbent Atelier i Næstved (1. weekend i september) hvor galleriet har åbent kl. 10-17 begge dage.
  • Jeg deltager på Kuba-s Art messe den første weekend i marts på Grønnegade kaserne  Næstved.

Gruppebesøg

Jeg arrangerer gruppebesøg, hvor jeg præsenterer og fortæller om, hvordan jeg fremstiller bl.a. min kunst. Oplevelser & hyggeligt samvær er omdrejningspunktet. Kontakt mig gerne via mail dinas@dinas.dk

Nyhedsmail

Du kan tilmelde dig mit nyhedsmail, som jeg udsender ca. 8-10 gange årligt. Skriv en mail til mig dinas@dinas.dk

 

Medlemskab til Galleri Koloristens Art Money med Bonus

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. måned

Hver anden måned modtager du en Art Money med posten. Du har også mulighed for selv at komme på besøg i galleriet og udvælge dine Art Money’s. Ønsker du at få tilsendt en Art Money hver måned er beløbet 200 kr. pr. måned.

Hvis du skal have Art Money’en tilsendt skal du vælge mellem forskellige materialer & farver. Jeg bruger mange farver, men der er nogle farver der er mere dominerende i Art Money’erne. Derfor kan du vælge mellem en eller flere primære farver. Bemærk at glas Art Money kun sendes mod merbetaling men kan vælges frit i Galleriet.

Bonus: Din første indbetaling på 100 kr. lægges i en pulje til senere brug. En gang om året vil du være med i en lodtrækning om mine malerier eller glaskunst fra galleriet. Beløbet der udloddes for, svare til hvor mange 1. gangs indbetalinger der er i puljen pr. år. Du har et lod for hver betaling på 100 kr.

Bemærk: du deltager kun i lodtrækningen hvis du har været medlem i et år og har indbetalt hver måned i min. et år.

Lodtrækningen foregår 1 gang om året i januar måned. Melder du dig ind i september, vil du have ekstra lodder med 1. gang du deltager i lodtrækningen det efterfølgende år.

Vil du købe et medlemsskab: Kopier tilmeldingsblanketten og send den til: dinas@dinas.dk

Tilmeldingsblanket til Medlemskab af Galleri Koloristens Art Money

Navn

 

Adresse

 

Post & by

 

Mobil. el. tlf. nummer

 

Mailadresse

 

Sæt kryds foran din

Abonnementsordning

             1: 1 Art Money hver andet måned

             100 kr. abonnement pr. måned

         2: 1 Art Money om måneden           

         200 kr. abonnement pr. måned

Jeg indbetaler via   ___ mobilepay hver måned til 2120 1202

                            ___ Bankoverførsel hver måned til Bankkonto 0612/44 1234 6920

                           ___ Betal for et års abonnement på én gang og få en bonus på et gavekort på henholdsvis 150/300kr. til mit galleri.

Jeg accepterer at der sendes nyhedsbrev med info fra Galleri Koloristen og mail ud omkring indbetalingen hver den 1.