Frank Tomozy's picture
Frederiksværk
Denmark
Tel: +45 26363174
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Billedhugger og grafiker.

Jeg er fascineret af ARTMONEY-projektet, som alle, professionelle som uøvede, kan deltage i på lige fod. Selv bruger jeg det som platform for små eksperimenter, sjove gags -og skæve ideer.
Projektet giver alle mulighed for at deltage i gruppeudstillinger i ind- og udland, og udgiften og arbejdsbyrden til det, er til at overse.
Mine artmoney's bliver oftest til i små serier. Jeg arbejder med stor fornøjelse i genbrugsmaterialer, hvor man får en del forærende alene på grund af materialets tilstand. Jeg går på opdagelse på loppemarkeder, genbrugspladser, containere o.s.v., efter noget jeg kan matche med noget andet jeg har i forvejen.
Derefter tilføres det kunstneriske udtryk og heri ligger den vigtigste del af opgaven.

Jeg hører til dem der synes at det er ALTOVERSKYGGENDE vigtigt at forsyne en artmoney med minimum ordet: ARTMONEY synligt på forsiden!
Ingen skal være i tvivl!
Da mange artmoney's finder vej til sociale medier og vises -et foto af forsiden -hjælper det ikke at budskabet er gemt på bagsiden. Man bør tænke på effekten af at deltage i fællesskabet, derfor er mine ALTID forsynet med tydeligt "ARTMONEY" på forsiden.

Jeg er Grafiker/Billedhugger, og arbejderbl. a. med objekt, installation og tableau f.eks.; "THE WORLDWIDE RIBBECK PROJECT" og "VATR".
-Er udpræget projektorienteret og passioneret innovatør.
Har i en årrække været beskæftiget indenfor tegneseriebranchen, og har produceret utallige illustrationer.
Jeg har haft talrige udstillinger i både ind- og udland, både gruppe og solo, og har den fornøjelse at være repræsenteret på flere museer.

Bruger både PayPal og MobilePay.