Mia-e's picture
Kastrup
Denmark
Tel: +45 28290716
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

My passion for drawing and painting has always been an important part of my life. I enjoy the process and mostly I enjoy the results:-) 

The creative process can be a challenge and sometimes it is easy and at times it can be a struggle - but in the struggle lies the drive and fascination that keeps me awake creatively.

O​ne-shot-portraits:

I love an interesting face. That special expression that tell you that here life is lived - for better or worse. I often make my drawings with ink so I need to find the expression I am looking for in one- shot.

 

Min passion for at tegne og male har altid været en vigtig del af mit liv. Jeg elsker selve processen og for det meste også resultaterne:-).

Den kreative proces kan være en udfordring og nogle gange falder det nemt og andre gange er det en kamp - men i kampen finder jeg "drivet" og fascinationen, og begge er med til at holde min kreativitet vågen.

One-shot-portraits:

 Jeg elsker et spændende ansigt. Et særligt udtryk, som viser, at der leves et liv - på godt og ondt. Jeg tegner ofte i blæk eller tusch, så jeg skal fange udtrykket i første forsøg.