Artmoney for sale

Pages

Artmoney collection

Sold artmoney

Pages

Upcoming events

Basement Art Studio, Guldborgvej 12 kld., 2000 Frb

Basement Art Studio & Kunstklubben PRÆSENTERER ARTMONEY X-MAS SHOW

Englesang og bjældeklang fylder november I BAS. En måned med “X-MAS “udstillinger, Hvoraf Artmoney er den første - og eneste vedblivende. 
Rithva Landler's picture
Frederiksberg
Denmark
Tel: +45 22998509
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Værkerne har ofte en monokrom overflade eller begrænset farveskala. Virkelighedssansninger, komponeret ud fra poesiens væsen. Stemninger og genklange fra det  indre landskab. Kærligheden til livets mangfoldige veje - at se og sanse med erindringen i bagagen. De fodspor vi vælger at følge, de mennesker vi har åbnet vores hjerter for, skuffelser, sorg, lykke... Stemninger fra fortid og nutid sammensmelter i alle værker. 

Recycle : Papiret er skåret ud af gamle kasserede bøger, landkort, reklamer ... Hvert enkelt stykke med fortidens aftryk er udgangspunktet - et rum.  Alkyd, acryl, kul mixes. Streetartkulturens spraydåse og billedkunstens klassiske skole. Lag på lag former værket sig til alle fragmenter smelter sammen.

Favorit motiver: dans, musik, kvinden, landskab og portræt.
Har arbejdet med skulptur, grafik dog hovedsageligt forskellige former for  maleri.

Debuterede i 1992 med udstillingen "Et spørgsmål om vinger".

repræsenteret : Galleri Himmerland, Gatten, Farsø. 2016 +2017+2018+2019+2020
Galleri Dencker+Schneider, Frb. + Berlin. 2016+2017

Var med til at starte" Frederiksberg Kunstnerlaug"
- Et netværk for udøvende kunstnere på Frederiksberg
Blev formand i oktober 2015.

Medlem af kunstnergruppen "Kunstværket"

Formand, Frederiksberg Kunstnerlaug 2015+2016+2017+2018+2019+2020

Pladecover :
JKA Quintet - From The nocturnal Chironian . Release november 2016 
Her name & mine. marts  2015

modtager gerne mobilepay  på 22 99 85 09 - medsend din adresse & foto af artmoney

Alle artmoney til salg kan ses og afhentes : Guldborgvej 12 kld. 2000 Frb. Efter aftale. 

 

 

 

Anmeldelse af Daniel Tuladhar:

Rithva har en overvældende skabertræng. Når man begiver sig ind i hendes atelier er det ikke malerier man ser – men en livsrejse. Passionen for kunsten ligger dels i at eksperimentere – det  ligger hun ikke skjul på, og jeg nyder at se hendes skulpturer, linoleumstryk og falsetter af malerisk teknikker hun har arbejdet med igennem tiden. 

Jeg begynder også at se hendes bevægende forhold til det kropslige udtryk, som gengives i mange af hendes værker. Nøgenheden er æstetisk ikke erotisk. Hendes penselstrøg kan i nogle værker virke simplificeret og andre fuld af kompleksitet. Måske er det fordi hun har mestret kunsten at kunne male naturalistisk, men har forelsket sig i de impressionistiske legende skygger.

Hun vidner om en person som ikke holder sig til en bestemt stilart -  men følger kunsten, hvor end hjertet føre hende hen. Derfor vil du opleve musikken, rejsen, dansen, sorgen og glæden i hendes værker som udtryk for hvor og hvem hun er. 

Tak for et skønt møde som endte med mange timers snak og en masse latter. En fortryllende kvinde med et smukt hjerte, som desuden kan lyse værelset op med et inderligt latter. 

Se hendes kunstneriske udfoldelse på http://www.rithva.dk