Tina Morsø's picture
Rønde
Denmark
Tel: +45 30130097
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

-eksperimenterende billedmager...

Jeg har flere forskellige udtryk, for ofte fører en billedproces til, at noget andet fødes og skal afprøves. Jeg bliver ofte inspireret af det som sker i mit liv, her og nu, det kan være på rejser, personlig udvikling, mennesker jeg møder m.m..

De sidste par år har jeg arbejdet udfra et tema jeg kalder "Kvindeliv". Jeg maler udfra fotos af unge kvinder, de fleste fotos har jeg selv taget og nogle fotos er privat ejet af mine modeller. Men fælles for processen er, at jeg lader mig inspirerer af fotoet og derefter lader processen styre farvevalg, baggrund og detaljer.

Andre af mine malerier er i den abstrakte men stadig romantiske genre, hvor jeg bruger forskellige materialer, det kan være stof, papir, snor, metal, lim, lak, acryl maling, oliekridt blyant, glimmer m.m..

Jeg maler overvejende med hjertet og lader oftest følelserne og intuitionen styre processen for mine malerier, men fællesnævneren er at jeg forsøger at kanalisere kærlighed, romantik, erotik og æstetik. 

Fordi kreativiteten som oftest er omdrejningspunktet i mit liv, så opstår der hele tiden nye muligheder for at eksperimenterer. 

Jeg laver også skulpturer og fotokunst og bruger ofte Artmoney som eksperimentel base.

Jeg håber du nyder turen rundt i mit webunivers.

Venlig hilsen

Tina Morsø