Artmoney for sale

This user has no artmoney for sale.

Sold artmoney

Tine Lilholt's picture
Skørping
Denmark
Tel: +45 21466037
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

TINE LILHOLT – MUSIKER OG BILLEDKUNSTNER.
Jeg har min egen virksomhed, hvor jeg arbejder med musik og malerier. Hver for sig og i skøn forening.
Jeg har været så heldig at jeg altid har beskæftiget mig med de musiske sider. Lige fra jeg som 3 årig begyndte at spille musik i børnehaven, og blev opfordret til at tegne og male. Det er jeg så blevet ved med gennem hele mit liv, på den ene eller den anden måde.
Det har gennem årene ført til en musiksproglig studentereksamen, Håndarbejdslærereksamen, ufuldendte studier i musikvidenskab, en uddannelse til musikolog, som er en musisk HRD & coachuddannelse.
Men ikke mindst til daglig beskæftigelse som levende musiker og maler.
Jeg har spillet i mange forskellige sammenhænge, den mest kendte er LARS LILHOLT BAND, hvor jeg var fløjtenist m.m. i 23 år. Læs mere om her www.larslilholtband.dk
Jeg er meget optaget af de musiske siders kræfter. Musik og billeder er et universelt sprog og kan derfor forstås af alle. Dette har jeg fordybet mig i ved at uddanne mig til MUSIKOLOG hos Birgit Lynge som har udvikletPowerDesignMetoden. Læs om Birgit på www.birgitlynge.dk
Gennem min uddannelse til Håndarbejdslærer har jeg fået en grunduddannelse i form og farve, og sidenhen har jeg fået lov at kigge andre kunstnere over skulderen. Bl.a Magda Høeg og Peter Skjøtt.
Hos Susanne Møberg har jeg lært om intuition og maleri. Læs mere på www.moeberg.dk
Jeg elsker at skabe billeder og spille musik, som udstråler skønhed og harmoni.
Jeg kombinerer min egen musik med billeder og har opfundet et nyt udtryk for begrebet lydbillede. Kig i galleri og shop for at se mere om min unikke DVD/CD DREAMSCAPES.